Brink Customize

Samenwerken aan het optimale binnenklimaat
Door nauwe samenwerking met diverse partijen is het mogelijk betere prestaties neer te zetten en uniekere oplossingen te genereren. Uiteindelijk draait het om efficiëntie, comfort, gezondheid, geld en zekerheid. Zekerheid kunnen wij bieden door het geven van prestatiegaranties en ondersteuning in de gehele ontwikkeling van een project. Brink Customize zorgt voor 100% goed functionerende installaties die voorzien in een comfortabel binnenklimaat.

Vier kanten van Brink = Brink Customize
Met deze redenen hebben wij de afdeling installatieconcepten een nieuwe naam gegeven, namelijk Brink Customize. Deze naam past beter bij wat wij met onze werkwijze willen uitstralen. Een installatie op maat, afgestemd op uw doelstelling.
En bij een nieuwe naam hoort een duidelijke uitleg. Deze uitleg hebben wij verpakt in een heldere animatie waarmee u binnen 1 minuut kunt kennismaken met de mogelijkheden die wij bieden. 

Nieuwsgierig geworden? We komen graag bij u langs! Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bekijk onze brochure Brink Customize.