Interessante links

Hieronder vindt u een overzicht van websites waar u meer informatie kunt vinden over onderwerpen uit onze branche.
 
Eind november 2012 is de nieuwe campagne over balansventilatie van start gegaan. Een nieuwe website, een radiocommercial en display advertising wijzen mensen op de betrouwbaarheid en de voordelen van een ‘BV-systeem’.
 
Op dit forum van TNO wordt kennis beschikbaar gesteld en worden innovaties op gang gebracht voor doelgroepen actief met woningbouw
 
Dit is een samenwerkingsverband van Europese ventilatiefabrikanten en belangengroeperingen die zich tot doel stelt in Europese woonhuizen een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren middels energiebesparende ventilatie-oplossingen. Brink Climate Systems is lid van de EVIA.
 

 
 
SKOOB is opgericht om kennisoverdracht, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van praktisch bouwprocesmanagement te bevorderen en te ondersteunen in de ruimste zin des woords. SKOOB is een samenwerking tussen het bouwbedrijfsleven, de installatiebranche en hogescholen. De stichting heeft de post HBO-opleiding Bouwprocesmanagement ontwikkeld, die per 1 oktober start.