Kwaliteit en duurzaamheid

Een hoge kwaliteit van onze producten en diensten is voor ons belangrijk. Wij willen namelijk het beste voor onze eindgebruikers en dat mag de eindgebruiker merken, tenslotte is Brink een A-merk.
Naast kwaliteit is ook milieu een belangrijk aspect. Wij zijn vóór duurzaam ondernemen, daarom zijn wij ook op het gebied van milieumanagement actief.

Kwaliteit als A-merk
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem die voldoet aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Brink gebruikt de norm om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. Daarnaast stelt de norm dat we moeten voldoen aan de op de product gestelde wet- en regelgeving.

Evia                                                                                                                             ISO 9001
Naast het ISO 9001-certificaat zijn wij als Brink stakeholder van de in 2010 opgerichte EVIA (European Ventilation Industry Association). EVIA is een samenwerkingsverband van Europese ventilatiefabrikanten en belangengroeperingen. Door middel van energiebesparende ventilatieoplossingen wil Evia in woonhuizen in Europa een gezond en comfortabel binnenklimaat realiseren.

Duurzaamheid
Het milieumanagementsysteem van Brink voldoet aan de eisen die gesteld worden in de ISO 14001. Ook hiervoor hebben wij het certificaat behaald. Met het milieumanagementsysteem volgens de ISO 14001:2004 norm worden de milieurisco's van Brink zo veel mogelijk verminderd.

De certificering is door Bureau Veritas uitgevoerd.
 

ISO 14001