Software Brink Service Tool

Met de Brink Service Tool kunt u het toestel testen, eenvoudig diagnostische gegevens en storingen op uw toestel uitlezen en parameters in grote of gecompliceerde projecten programmeren. Zo kan er bijvoorbeeld een bestaande set parameters gedownload worden op een laptop en geüpload worden naar een ongelimiteerd aantal toestellen. De parametersets kunnen ook worden gemaild, gewijzigd en opgeslagen voordat ze geüpload worden naar de WTW-unit.

De Brink Service Tool bestaat uit een speciale USB-kabel (artikelnummer: 531961) en de daarbij behorende software voor de servicekabel en de service software.

Stap 1: Servicekabel
Om de servicekabel te gebruiken installateert u eerst de FTDI-driver (of eBus stuurprogramma). Met deze kabel koppelt u het toestel aan de laptop.

Installeer FTDI-driver (of eBus stuurprogramma)

Stap 2: Service software
Om de toestellen eenvoudig uit te kunnen lezen heeft u de bijhorende Service software nodig. Vul onderaan deze pagina uw naam en e-mailadres in en download vervolgens de software, middels de knop 'installeren'.
Opmerking: Deze software zoekt bij verbinding met internet automatisch naar updates. Mocht u een laptop hebben die niet regelmatig contact heeft met internet dan kunt u uw e-mailadres voor het downloaden invullen. Als er een nieuwe versie van de servicesoftware beschikbaar is ontvangt u via e-mail een melding.

Foutmelding
Indien u een foutmelding krijgt nadat de software is geïnstalleerd en deze voor de eerste keer wordt opgestart, dan kan het volgende aan de hand zijn: het stuurprogramma van de eBus connector is niet of niet volledig geïnstalleerd. Als installatie van het stuurprogramma nog niet is uitgevoerd, voert u deze installatie dan alsnog uit. Om de installatie van het stuurprogramma te voltooien is het nodig om na installatie de eBus connector op de pc aan te sluiten, Windows zal de connector herkennen en de installatie afronden.

De service software
Installatie Brink Service Tool